Behandling af hjernerystelsessymptomer

Symptomer efter hjernerystelse deles op i 4 kategorier: Fysisk, Kognitive, Emotionelle og Søvn. De kan gøre det svært at fungere i dagligdagen, men heldigvis kan nogle af symptomerne mindskes ved behandling. De fleste oplever symptomerne går over af sig selv inden for 3 måneder uden yderligere behandling. Nedenfor er nævnt de hyppigste symptomer. Klik på en symptomkategori for at lære mere. For en mere udførlig symptomliste kan man konsultere denne

For mere information om symptomer se også pjecen Når hovedet bliver Rystet (PDF), udarbejdet af Center for Hjerneskade.

Ungarnsgade 41, 4th ,

CVR: 34775184