Telefonisk socialrådgivning

Telefonrådgivning med socialrådgiver Susanne Glück
(For medlemmer af Hjernerystelsesforeningen)
Hvornår: Hver onsdag kl. 17.00 - 19.00
Telefon: 42 44 16 90

Husk at have dit medlemsnummer klar. Dit medlemsnummer finder du i vores betalingsopkrævning eller i den velkomstmail, som du modtog ved indmeldelsen. Har du alligevel problemer med at finde dit medlemsnummer, kan du skrive til medlem@hjernerystelsesforeningen.dk.

Det er ikke muligt at lægge besked, vi opfordrer derfor til at prøve igen ugen efter, hvis du ikke kommer igennem i åbningstiden.

Lergravsvej 53, 1. sal