Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nakkeproblemer efter hjernerystelse

Det er svært at slå hovedet uden også at belaste nakken. Nakkepåvirkninger er derfor ofte involveret i hjernerystelser da slag og stød også kan indvirke på nakken for derved at kunne bidrage til det samlede symptombillede. Nakkeproblematikker er et af de indsatsområder man har for øje, når man skal udrede og behandle senfølger efter hjernerystelse.

  5 MIN LÆSNING

Grafik der skal illustrere nakkesmerter
Henriette Henriksen

Fysioterapeut Henriette Henriksen om nakkeproblemer ved hjernerystelse

Fysioterapeut Henriette Krøier Henriksen har arbejdet med rehabilitering af mennesker med langvarige følger efter hjernerystelse siden 2008 og er en del af det tværfaglige commotioteam på Center for Hjerneskade. Vi har stillet Henriette nogle spørgsmål, der forhåbentlig kan gøre os alle klogere på, hvorfor det med nakken er så vigtigt at have in mente, når man har fået hjernerystelse.

Fysioterapeut Lisbeth Ebbesen om nakkeproblemer ved hjernerystelse

I over 30 år har Lisbeth Ebbesen behandlet forskellige fysiske skavanker gennem sin fysioterapeutpraksis. I de seneste 8 år har hun fordybet sig i senfølger efter hjernerystelse og whiplash, og hun har behandlet mere end 400 patienter med nakke- og hovedskader. Vi har stillet Lisbeth nogle spørgsmål, der forhåbentlig kan gøre os alle klogere på, hvorfor det med nakken er så vigtigt at have in mente, når man har fået hjernerystelse.