Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Nær dig

Find tilbud og aktiviteter nær dig. Vi har samlet en lang række behandlings- og rehabiliteringstilbud, som du kan kigge nærmere på, hvis du har følger af en hjernerystelse. Du kan også finde eksempler på Hjernerystelsesforeningens tilbud og aktiviteter i dit område.
Træ med blade, der ligner hænder

Offentlige behandlings- og rehabiliteringstilbud

Se hvilke offentlige behandlings- og rehabiliteringstilbud, der findes i din region. Vær opmærksom på, at det er forskelligt fra kommune til kommune, hvorvidt og hvordan der bevilges et forløb ved de forskellige tilbud. 

Vælg din region

Hjernerystelsesforeningens lokale facebookgrupper

Bliv medlem af en af Hjernerystelsesforeningens lokale Facebookgrupper. Her kan du møde andre ramte nær dig, dele viden og erfaringer, deltage i lokale aktiviteter og måske arrangere dine egne.

Facebookgrupperne er naturligvis lukkede, så det kun er medlemmer, der kan se, hvem der er med i grupperne samt deres opslag. Vær dog opmærksom på, at alt indhold, som du skriver på Facebook, også i vores grupper, er tilgængeligt for Facebook, og at Facebook har mulighed for at dele dine informationer med en tredjepart.

Vores Facebookgrupper drives primært af frivillige kræfter. Hvis du har lyst til at være med til at starte en Facebookgruppe op i dit lokalområde, er du meget velkommen til at sende en mail til: 

kontakt@hjernerystelsesforeningen.dk.

Aftenskolen Pas På Hovedet

Aftenskolen Pas På Hovedet tilbyder kurser – både online og i København – der er skræddersyet til ramte af hjernerystelse. Du kan vælge mellem forskellige bevægelseshold, og på onlinekurset Energistyring kan du få hjælp til at tilrettelægge en hverdag, der tager hensyn til dine symptomer på en bæredygtig måde. Der arrangeres også løbende foredrag og webinarer i hele landet. 

Vær opmærksom på, at aftenskolens tilbud er folkeoplysende undervisning, som ikke kan sidestilles med eller erstatte egentlig behandling.

Som medlem af Hjernerystelsesforeningen får du rabat på samtlige kurser og arrangementer.