Patientforeningen i medierne

Fik ingen hjælp efter hjernerystelse: Har selv betalt for behandling
A4 Medier, 26. maj 2019

Patienter med hjernerystelse lades i stikken: må selv betale for behandling
-A4 Medier, 26. maj 2019

Kasper slog hovedet - stor forskel på kommunernes behandling
-TV2 Østjylland, 13. april 2019

Video: Pilotprojekt for ramte med hjernerystelse i Horsens Kommune (start ved tid 8:15)
-TV2 Østjylland, 12. april 2019

Hjernerystelse: Først faldt Kimmie ned ad en trappe -nu er hun faldet mellem to stole

- Fyens Stiftstidende, 26. marts 2019

Hjernerystelse med vidtrækkende konsekvenser

- Magasinet Helse, 13. marts 2019

Hård kritik af læge i forsikringssag: "På ingen måde objektivt"
-Avisen.dk, 10. marts 2019

Tv-vært fik højtaler i hovedet - i dag lever hun med senfølgerne
-TV2, 9. marts 2019

Sådan kommer du i gang efter en hjernerystelse
-Jyllands-Posten, 5. marts 2019

Ramt af hjernerystelse: Nu hjælper hun andre
- JydskeVestkysten, 3. marts 2019

Hjernerystelse? Hvad gør du: Hjælp kroppen på benene efter en hjernerystelse
- Samvirke, 13. februar 2019

Nutidens skærmforbrug gør det sværere at leve med en hjernerystelse
- Kristeligt Dagblad, 3. januar 2019

2018

Kasper fik hjernerystelse og savnede rød tråd i behandling: Nyt center skal samle viden og rådgivning
-DR, 27. december 2018

Eksperternes råd til folk med hjernerystelse (kræver abonnement)
- Berlingske, 24, december 2018

Hjernerystelsesforeningen kritiserer: Patienter bliver behandlet for sent
-ALT.dk, 27. juli 2018

Amanda blev fejlbehandlet for sin hjernerystelse: ”Jeg skulle nok have insisteret, men der var ingen, der tjekkede mig”
-ALT.dk, 27. juli 2018

Tre gode råd: Sådan hjælper du bedst en nær, der er ramt af hjernerystelse
- Fyens Stiftstidende, 6. juni 2018

Unge danskere fortæller om, når hjernerystelse bliver kronisk
-VICE, 25. april 2018

Forskning: Hjernerystelse kan give demens i alderdommen
-DR, 16. april 2018

Må man sove eller kigge på skærme? Her er seks myter om hjernerystelse
-TV2, 3. februar 2018

Mangel på viden gør hjernerystelser invaliderende
-Den Korte Avis, 17. oktober 2017

Nyt samarbejde skal sætte ind mod hjernerystelser
-DR, 12. oktober 2017

Video: København var i dag vært for en konference om hjernerystelser
-TV2 Lorry, 5. oktober 2017

Netradio: Vi har meget at lære om hjernerystelser
-P4, 11. marts 2017

Helle fik hjernerystelse: "Jeg har været dårlig til at lytte til mig selv"
-ALT.dk, 2. marts 2017

Forening slår alarm: Behandlingen af komplikationer efter hjernerystelser er tilfældig
-BT, 27. februar 2017

Der er en strøm i hovedet, der er faret vild
-Information, 23. december 2016

En hovedstødsduel, der varede ved
-Information, 29. oktober 2016

’Det er helt klart en stor udfordring at have hjernerystelse og være mor for sine børn’
-Information, 31. oktober 2016

Vi har brug for flere farver og en dør i hovedet
- Føljeton, 21. oktober 2016

En stille epidemi af hjernerystelser?
-Information, 20. oktober 2016

Nina er stadig plaget tre år efter sin hjernerystelse
-DR, 14. oktober 2016

Aftenshowet: Hvert år får 25.000 danskere en hjernerystelse (udløbet)
-DR, 13. oktober 2016

Hjernerystelse kan godt bide sig fast
-Helse, september 2016

SMÆLDET: Da hjernerystelsen satte Oles liv på pause
-B.T., 12. maj 2016

Læge: Langvarig hjernerystelse er en mild hjerneskade
-DR, 14. maj 2016

Netradio: Når hjernen ryster (udløbet)
-P1, 10. maj 2016

Go’ morgen Danmark
-TV2, 17. marts 2016

Hjerneskadecenter: Behov for fokus på hjernerystelser i sport
-DR, 14. marts 2016

"Machokultur ødelægger ishockeyspillernes helbred"
-Avisen.dk, 21. december 2015

Behandling for dårlig: Efterlyser hjernerystelsespakker

- Ekstra Bladet, 4. april. 2015

Lider af hjernerystelser: Kæmper også mod kommunerne

- Ekstra Bladet, 4. april. 2015

Go' aften Danmark (udløbet)
-TV2, 3. april. 2015

Læger om hjernerystelser: Vi kan gøre det bedre
- Ekstra Bladet, 3. april. 2015

Hjernerystelses-alarm: Ladt i stikken af lægerne
- Ekstra Bladet, 3. april. 2015

'Fejlagtig' information om hjernerystelse får kritik: Kan have alvorlige konsekvenser
-DR, 6. marts. 2015

Så mange lider af kronisk hjernerystelse
-DR, 4. marts. 2015

Hjernerystelsesforening: Patienter får utilstrækkelig vejledning
-DR, 4. marts. 2015

Daghøjskolen I Centrum i København drejer nøglen om

-TV2 Lorry, 11 november. 2014

Samfundet skal tage hjernerystelse mere alvorligt
- Kristeligt Dagblad, 21 oktober. 2014

Tværs
-P3, 19. oktober. 2014

Go' morgen Danmark (udløbet)
-TV2, 20. august. 2014

Når hjernen får et blåt øje

- Berlingske, 16. august. 2014

Hjernerystet i årevis
- Berlingske, 16. august. 2014

Den sociale udfordring

-P1, 10. december 2013

Forfra med Jeppesen 2.sektion (start ved tid 31:33)

-Radio 24syv, 6. december 2013

Ved du egentlig nok om hjernerystelser?

- Berlingske, 26. november 2013

Ny forening sætter fokus på langvarige hjernerystelser

- Århus Stiftstidende, 26. november 2013