Bliv frivillig

Hjernerystelsesforeningen er en helt ny patientforening, og der er derfor masser af muligheder for at give en hånd med, så vi bliver en patientforening, der for alvor gør en forskel!

Hjernerystelsesforeningen drives af en lang række frivillige, der i kraft af deres engagement og motivation udgør selve kernen i patientforeningens daglige virke. Som frivillig i Hjernerystelsesforeningen lægges der ikke krav om timetal eller bestemte ugedage til grund for selve arbejdet. Opgavernes art kan dække alt fra at hjælpe med uddeling af foldere til at afholde diverse arrangementer alt efter, hvad du selv brænder for at gå i gang med.

Af frivillige opgaveområder kan - blandt andet - nævnes:

• Udvikling af fagligt indhold på hjemmeside
  • Udarbejde grafik eller illustrationer til foldere/hjemmeside
  • Være tovholder i selvhjælpsgrupper
  • Være community manager eller superbruger i vores digitale selvhjælpsgrupper
  • Være rådgiver på rådgivningstelefonen
  • Fundraising
  • Være med til at stifte en lokalforening
  • Udvikling/uddeling af foldere
  • Medlemshåndtering
  • Din egen relevante idé eller projekt

Frivilligportrætter

Læs om Hanna, som er community manager i Hjernerystelsesforeningens digitale selvhjælpsgruppe for unge og studerende.
Eller læs om Johan, som er pårørende og sidder i Hjernerystelsesforeningens hovedbestyrelse.

Vil du være med?

Lyder nogle af disse opgaver spændende, eller har du gjort dig tanker om andre tiltag for foreningen, er du meget velkommen til at kontakte os på:

aktiv@hjernerystelsesforeningen.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Lergravsvej 53, 1. sal