Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Det offentlige system

Vi sætter i denne sektion fokus på mødet mellem borgeren og kommunen. Bl.a. hvilke rettigheder, man som borgere har, og hvordan man bedst navigerer rundt i systemet, som fortalt af fagpersoner med stor viden og erfaring inden for feltet.

  5 MIN LÆSNING

Jobcenter
Spørgsmålstegn

Generelt om sagsbehandling

En sagsbehandlingsproces kan involvere indforstået lovstof samt en forventning til borgeren om at kunne forstå lovkomplekset, og de nuancer som tager form under en udredningsproces. Der gives i denne sektion et kort oprids af relevante emneområder, så du er lidt bedre klædt på til mødet med kommunen.

Podcast: Den gode dialog med kommunen

Socialrådgiver Lotte Tobiasen er tilknyttet Hjernerystelsesforeningen, og har vejledt og hjulpet mange ramte med, hvordan de skal håndtere mødet med kommunen. Hør hendes bedste råd og anbefalinger i denne podcast.
Hjernerystelsesforeningens podcast
Kvinde med briller

Hjerneskadekoordinator Margit Andersen om samarbejdet med kommunen

Margit Andersen er hjerneskadekoordinator i Middelfart Kommune, hvor hun bl.a. er med til at sikre et velfungerende og sammenhængende forløb på tværs af forvaltninger. Margit har mange års erfaring med at arbejde med og vejlede hjernerystelsesramte. Vi har stillet Margit en række spørgsmål, så du kan blive klogere på, hvordan du får mest muligt ud af dit samarbejde med kommunen.

Fysioterapeut og projektleder Peter Martin B. Sørensen om hvordan du får mest ud af dit forløb hos kommunen

Peter Martin B. Sørensen er uddannet fysioterapeut og projektleder på Brøndby Kommunes projekt “Når hjernen gør ondt”, som arbejder med at hjælpe ramte med at få tilknytning til arbejdsmarkedet igen Vi har stillet Peter Martin en række spørgsmål, så du kan blive klogere på hvordan du bedst forbereder dig på dit samarbejde med kommunen.
Peter Martin B. Sørensen