Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Tilbage til arbejde efter hjernerystelse

Det kan være en udfordring at vende tilbage til sit gamle arbejde efter en hjernerystelse, der hænger ved. Vi har her samlet en række ressourcer for, hvordan man kommer godt videre i processen.

  5 MIN LÆSNING

Kvinde over bærbar computer ved skrivebord med hovedpine
Søren Bjerregaard Kjær

Om hjernerystelse, stress og arbejde

Søren Bjerregaard Kjær er arbejdsmiljøkonsulent hos fagforeningen DM. Han fortæller at skærm- og vidensarbejde ofte kan være udfordrende og stressende for ramte akademikere, og at det er vigtigt at de bliver mødt med hensyn og forståelse for deres udfordringer. Læs Sørens uddybende svar om hjernerystelse, stress og arbejde og få råd til, hvordan arbejdspladser kan støtte ramte, så de ikke får stress oveni deres hjernerystelse.

At vende tilbage til arbejdslivet efter hjernerystelse

Heidi Graff har en ph.d. inden for hjernerystelse, og har været med til at udforme den Nationale Kliniske Retningslinjer inden for hjernerystelse samt har forsket i, hvordan ramtes relation til arbejdsmarkedet ændrer sig, efter de slår hovedet. Vi har stillet Heidi en række spørgsmål, så du kan blive klogere på de vigtigste ting at være opmærksom på, hvis du overvejer at vende tilbage til arbejdet.

Heidi Graff
Hjernerystelsesforeningens podcast

Podcast: Tilbage til arbejde

Neuropsykolog Lisbeth Juul Hansen har arbejdet med mange ramte, som har prøvet eller overvejet at vende tilbage på arbejde efter at have slået hovedet. Hør hendes bedste råd og anbefalinger i denne podcast