Hjernerystelseslinjen

Hjernerystelseslinjen er åben for alle

Vi svarer på spørgsmål om hjernerystelse, som ikke er socialrådgivning eller juridisk rådgivning.

Vi har ikke fast telefontid, men vi ringer dig, hvis du sms'er til eller indtaler en besked på (+45) 42 92 77 15.

Du kan også maile til telefon@hjernerystelsesforeningen.dk.

Husk at oplyse følgende, så vi kan hjælpe dig bedst muligt:

- Din problemstilling.

- Hvornår på dagen og ugen, at vi bedst træffer dig.

- Dit telefonnummer.

Vi ringer tilbage hurtigst muligt og inden 7 dage.

Husk at vi ringer fra ukendt nummer.

En samtale vil som udgangspunkt vare maksimalt 25 minutter, men du er altid velkommen til at ringe igen.

Hjernerystelseslinjen er bemandet af frivillige, der ofte selv er ramt af følger efter hjernerystelse. Så vis hensyn :)

Lergravsvej 53, 1. sal

CVR: 34775184