Hjernerystelseslinjen

(Åben for alle)

Vi har ikke fast telefontid, men hvis du gerne vil ringes op, så læg en besked, send en sms eller skriv en mail til telefon@hjernerystelsesforeningen.dk eller ring og læg en besked på (+45) 42 92 77 15.

Hjernerystelseslinjen er for alle ramte, pårørende, interessenter samt fagpersoner som ønsker viden og rådgivning om hjernerystelse.

Fortæl kort om din problemstilling.

- Fortæl os hvornår på dagen og ugen, at vi bedst træffer dig.

- Afslut med dit telefonnummer.

Herefter modtager du et opkald fra en rådgiver hurtigst muligt og inden 7 dage.

Husk at vi ringer fra ukendt nummer.

En samtale vil som udgangspunkt vare maksimalt 25 minutter.

Hjernerystelseslinjen er bemandet af frivillige, der selv er ramt af følger efter hjernerystelse. Så vis hensyn.

Ungarnsgade 41, 4th ,

CVR: 34775184