Om Hjernerystelsesforeningen

Se vores vedtægter for 2017 her (PDF).

Mød os i medierne.

Hjernerystelsesforeningen står på to ben

• Indadtil yder vi støtte og rådgivning til vores medlemmer, faciliterer erfaringsudveksling og laver arrangementer for de ramte og deres pårørende.
  • Udadtil er vi talerør for de mange hjernerystelsesramte, der lider under en for omverdenen usynlig diagnose. Her arbejder foreningen dels at forbedre vilkårene for hjernerystelsesramte, dels for at oplyse om og forebygge lidelsen.

Hjernerystelsesforeningen har hjemsted i København, men er landsdækkende. Kontakt os for at høre, om der er lokale initiativer i nærheden af dig.

Om bestyrelsen

Bestyrelsen varetager den daglige ledelse af foreningen og består af 7 personer samt 5 suppleanter.

Ronni Bødker

Kim Friedrich

Kåre Zacho Rasmussen

Bestyrelsesmedlem/kasserer

Christoffer Meyer

Eva Kanstrup

Daniel Lehrer

Mikkel Falkenberg

Har du spørgsmål til foreningens arbejde, kan du kontakte os på:

Henvendelser til bestyrelsen skal formidles til:

Du er også meget velkommen til at kontakte foreningen telefonisk på tlf: 42 92 77 15 - det er frivillige der svarer dig og vi har ikke fast telefontid.

Læg gerne en besked og så vil vi ringe tilbage til dig snarest muligt.

Lergravsvej 53, 1. sal

CVR: 34775184