Om Hjernerystelsesforeningen

Se vores vedtægter for 2018 her (PDF).

Mød os i medierne.

Hjernerystelsesforeningen står på to ben

• Indadtil yder vi støtte og rådgivning til vores medlemmer, faciliterer erfaringsudveksling og laver arrangementer for de ramte og deres pårørende.
  • Udadtil er vi talerør for de mange hjernerystelsesramte, der lider under en for omverdenen usynlig diagnose. Her arbejder foreningen dels at forbedre vilkårene for hjernerystelsesramte, dels for at oplyse om og forebygge lidelsen.

Hjernerystelsesforeningen har hjemsted i København, men er landsdækkende. Kontakt os for at høre, om der er lokale initiativer i nærheden af dig.

Om bestyrelsen

Bestyrelsen varetager den daglige ledelse af foreningen og består af otte personer samt fem suppleanter.

Landsformand:  Ronni Lykke Bødker

Henvendelser til den siddende formand skal formidles til:

Næstformand/Kasserer:  Kim Friedrich
Næstformand:  Kåre Zacho Rasmussen

Bestyrelsesmedlemmer:
Eva Kanstrup
Pernille Hermann
Kristian Raunkjær Borre
Steffen Ahle Møller

Om sekretariatet

Sekretariatet består af fire ansatte, som har kontor på Amager:

Daglig leder: Nicolai Aaen
Ole Sommer
Daniel Lehrer
Amalie Eising Bentholm

Har du spørgsmål til foreningens arbejde, kan du kontakte os på:

Henvendelser til bestyrelsen skal formidles til:

Du er også meget velkommen til at kontakte foreningen telefonisk på tlf: 42 92 77 15 - det er frivillige der svarer dig, og vi har ikke fast telefontid.

Læg gerne en besked, og så vil vi ringe tilbage til dig snarest muligt.

Lergravsvej 53, 1. sal