Podcasts

Velkommen til Hjernerystelsesforeningens podcastside. Her ser du en liste over alle episoder. God lytning!
Hjernerystelsesforeningens podcast
Lyt med for at lære om, hvordan man kan få mere ud af naturen. Jonas beretter om sin personlige rejse ud i naturen, og Marta fortæller om shinrin yoku, det at "bade" sine sanser i naturens indtryk.
Lektor på Københavns Universitet Dorthe Varning Poulsen, har forsket i naturbaseret terapi og fortæller mere om denne nye terapiform og dens indvirkning på hjernen.
Jonas og Marta har begge brugt naturen til at bearbejde deres postcommotionelle syndrom. Jonas beretter om sin personlige rejse ud i naturen og, Marta fortæller om shinrin yoku, det at "bade" sine sanser i naturens indtryk. Varighed 19 min.
Vi går bag om Hjernerystelseslinjen sammen med Katrine Nørgaard, bestyrelsesmedlem i Hjernerystelsesforeningen og tidligere leder af Hjernerystelseslinjen.
Socialrådgiver Susanne Glück giver her en introduktion til den telefoniske socialrådgivning samt gode råd til, hvordan du kan forberede dig inden samtalen. Varighed 8 min.
Et interview med Hana Malá Rytter, daglig leder af Dansk Center for Hjernerystelse, som i slutningen af 2020 udgiver landets allerførste nationale kliniske retningslinjer (NKR) for hjernerystelse.
Da Line fik en slem hjernerystelse forstod hun, hvor vigtigt det er at kunne tale med nogen om den. Netop derfor meldte hun sig som frivillig tovholder i en af Hjernerystelsesforeningens selvhjælpsgrupper. Varighed 9 min.
Hør Hana Malá Rytter, daglig leder af Dansk Center for Hjernerystelse, fortælle om de kommende nationale kliniske retningslinjer. Varighed 20 min.
Her fortæller Aslaug, hvad det indebærer at være frivillig rådgiver i Hjernerystelseslinjen. Hør også, hvad hun selv har fået ud af at varetage denne opgave. Varighed 10 min.