Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Podcast: Ung Med Hjernerystelse

Laura Staberg Larsen var lige startet i 1.G da hun blev ramt af en hjernerystelse, som vendte op og ned på hendes hverdag. Hør hendes historie om, hvordan det er at være ung med hjernerystelse og vigtigheden af at have kære, der kan hjælpe med at sætte grænser.
Hjernerystelsesforeningens podcast

Ung Med Hjernerystelse

Det er hårdt nok at være ung uden at man har en hjernerystelse. Der er så mange ting man gerne vil se og opleve for første gang.

Det var også tilfældet for Laura, en flittig og social pige, der var så uheldig at blive ramt af en hjernerystelse, kort tid efter at hun startede i 1.G.

Det betød at hun lige pludselig gik fra at være hende der altid lagde planer og gik til håndbold, til at skulle sidde derhjemme og tage det roligt. Men det er hårdt at sidde og føle at ens ungdom forsvinder, og det kan være svært at være ærlig overfor sig selv omkring, hvad man kan holde til.

Det er det Lauras historie handler om – hvordan man finder sine grænser, hvordan man holder ud at være ung med en hjernerystelse og ikke mindst, hvor vigtigt det kan være at have nogle kære der siger stop når man vil presse sig selv for meget.

Musik: Ron Gelfer

7. december 2021