Vil du have indflydelse på Hjernerystelsesforeningen?

Vil du være en del af Hjernerystelsesforeningens hovedbestyrelse? Så kommer du med i et ambitiøst fællesskab, som gør en positiv forskel for hjernerystelsesramte.

  5 MIN LÆSNING

Klasselokale med voksne deltagere

Vær med til at gøre en forskel

Hjernerystelsesforeningen er en landsdækkende patientforening. Vi knokler hver dag for at gøre en positiv forskel for de mange danskere, der oplever akutte eller længerevarende følger af hjernerystelse. Patientforeningen har lige knap 2500 medlemmer, og vi drives primært af frivillige der ønsker at gøre en forskel! Vi ledes af hovedbestyrelsen. 

Vil du bruge dine kompetencer til noget meningsfyldt, og har du en holdning til, hvordan Hjernerystelsesforeningen ledes? Eller vil du bare gerne være med til at gøre en reel forskel for hjernerystelsesramte? Så læs videre! Vi har nemlig brug for dig.

Hovedbestyrelsens arbejde

Hovedbestyrelsens arbejde tager udgangspunkt i indsatsområderne: Faglighed, Politik, Kommunikation & Presse, Selvhjælp & Rådgivning, Økonomi, samt Lokale aktiviteter. Hvis du ønsker at blive medlem af hovedbestyrelsen skal du have lyst, tid og helbred til at tage ansvar for et af områderne – også mellem bestyrelsesmøderne. Der er så vidt muligt altid to i hovedbestyrelsen, der deler arbejdet med et indsatsområde. Du er aldrig alene om at bære ansvaret, og du får masser af indflydelse. Alle større tiltag beslutter vi i fællesskab på vores bestyrelsesmøder.

Hvad forventer vi af din arbejdsindsats?

 • Du har lyst, tid og helbred til at tage (med)ansvar for et af vores indsatsområder.
 • Du har lyst, tid og helbred til at deltage på bestyrelsesmøderne (evt. online) én gang om måneden i ca. 2 timer inkl. pauser.
 • Du har lyst, tid og helbred til løbende at løse opgaver og at kommunikere med de øvrige bestyrelsesmedlemmer mellem møderne. Typen og omfanget af opgaver afhænger bl.a. af dit ansvarsområde, men du kan forvente i gennemsnit at lægge ca. 4 timers arbejde om ugen.

Hvad forventer vi af dine evner?

 • Du kender dine egne grænser, og du respekterer andres grænser.
 • Du er er ikke bange for at udtrykke det hvis du er uenig, og samtidigt respekterer flertallets beslutning.
 • Du er i stand til at tilpasse dine ambitioner til de faktiske vilkår, herunder dit eget og andres helbred.
 • Har du særlige kompetencer inden for f.eks. økonomi, kommunikation, frivillig ledelse eller det sundhedsfaglige? Så er det et stort plus!

Hvad får du selv ud af det?

 • Du får praktisk erfaring med ledelse og strategi i en landsdækkende organisation i rivende  udvikling.
 • Du bliver en del af et kompetent og højt engageret fællesskab.
 • Du får uddannelsesmuligheder, f.eks. kurser hos CFSA.
 • Du kommer uundgåeligt til at gøre en stor og positiv forskel for en overset patientgruppe!

Er du klar til at stille op? Så skriv til os!

Skriv en kort motivation om, hvorfor du ønsker at stille op, og hvad du kan bidrage med inklusive evt. særlige kompetencer. Send den til kontakt@hjernerystelsesforeningen.dk

Har du spørgsmål? Så svarer vi med glæde enten på e-mail, eller på tlf. 26 29 79 30 ved sekretariatschef Nicolai Aaen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig 🙂