Find svar her!

Der kan opstå mange spørgsmål når man lige er ramt af hjernerystelse - eller hvis den ikke rigtig vil gå væk af sig selv igen. Vi har her samlet råd og viden som kan belyse nogle af de ting man som hjernerystelsesramt ofte søger svar på.
Mennesker der holder spørgsmålstegn
Ung kvinde, der taler i mobiltelefon mens hun tager noter med pen og papir

Hjernerystelsesforeningens rådgivningstilbud

At være frivillig er i sig selv en gave til andre mennesker, men for Aslaug Kleve Kiertzner blev det også en gave til hende selv. Midt i en slem hjernerystelse besluttede hun sig for at blive rådgiver i Hjernerystelsesforeningen, og selvom det var hårdt i starten, fortryder hun det ikke et sekund den dag i dag. Arbejdet forberedte hende nemlig på at komme tilbage til hverdagen med et fast job.

Behandling af senfølger efter hjernerystelse - den nationale kliniske retningslinje

Læs mere om syv udvalgte indsatsområder for behandling af senfølger efter hjernerystelse. Den kliniske retningslinje henvendt ramte med længerevarende symtpomer, er den første af sin art i Danmark og er baseret på grundig gennemgang af forskningen inden for hver af de syv indsatser.

Patientvejledninger til nyramte med hjernerystelse

Dansk Center for Hjernerystelse har i samarbejde med Hjernerystelsesforeningen og en række faglige selskaber, udgivet fire patientvejledninger til nyramte med hjernerystelse. Vejledningerne dækker førskolebørn og op til voksne med hjernerystelse. De er særligt henvendt til personer med nyerhvervet hjernerystelse og hvordan man bedst håndterer de første dage til uger.