Rådgivning

Hjernerystelsesforeningen udvikler løbende rådgivning. Noget af rådgivningen er for alle og noget er forbeholdt medlemmer. I øjeblikket udbyder vi følgende:

Hjernerystelseslinjen rådgiver ved spørgsmål om hjernerystelse (for alle).

Juridisk rådgivning giver råd vedrørende erstatning og forsikring (for medlemmer).

Socialrådgivning vedrørende rettigheder og muligheder i det offentlige (for medlemmer).

Ved rådgivning for medlemmer skal du bruge dit medlemsnummer, når du ringer op. Hvis du ikke er medlem, kan du melde dig ind her. Hvis du har glemt dit medlemsnummer, så send os en mail.

Lergravsvej 53, 1. sal