Matchskema til telefonvenner

Hvis du selv kan udfylde skemaet er det fint, men vi ringer også gerne op og guider igennem skemaet, hvis du foretrækker det. Der er mange spørgsmål. Svar gerne kort.

Navn?

Telefon?

Mail?

Bopæl?

Køn?

Alder?

Børn/ægtefælle/sambo?

Hvornår blev du ramt?

Nuværende interesser/arbejde/uddannelse?

Tidligere arbejde/uddannelse?

Symptomer?

Hvor lang tid forestiller du dig at en telefonsamtale kan vare uden at du bliver overbelastet?

Hvor tit har du lyst til at snakke med din ven?

Et par ord om dig selv?

Lergravsvej 53, 1. sal