Forventningsafstemning til selvhjælpsgrupper

Ved at lave en forventningsafstemning før du starter i gruppen, bliver det lettere for dig at kommunikere disse til de andre i selvhjælpsgruppen, så de kan hjælpe dig med at få dem indfriet. Vi kontakter dig over telefonen, når din gruppe starter, så du behøver ikke at svare på spørgsmålene skriftligt. Det er en god idé at tænke lidt over spørgsmålene på forhånd. Efter forventningsafstemningen vil du modtage en mail med dine svar. Gem mailen og kig den gerne igennem før dit første møde. Vær opmærksom på, at dine forventninger kan ændre sig undervejs og fortæl det til gruppen.

Spørgsmål

1) Lidt om dig

Fulde navn:
Telefon:
Mail:
Køn?
Alder?
Bopæl?
Hvor lang tid har du haft hjernerystelse?
Symptomer:
Studie/Arbejde?
Interesser?
Pårørende?

2) Hvad håber du at få ud af gruppen – har du nogle succes kriterier?

3) Hvad håber du ikke at få ud af gruppen – hvad kunne få dig til at stoppe med at komme?

4) Hvad kan du selv gøre for at få noget ud af gruppen/undgå dårlige ting?

5) Hvad kan gruppen gøre for at du får gode oplevelser og undgår dårlige oplevelser?