Mere viden

hjernerystelse.dk - Erfaringsudvekslinger om følger af hjernerystelse

"Post Concussion Syndrome Awareness UK" - Samling af råd, links og historier vedrørende PCS

www.fightingpcs.com - Tips til dig med hjernerystelse og post commotionelt syndrom

www.pinkconcussions.com - En side med information om hjernerystelse/PCS rettet mod kvinder

www.rethinkconcussions.com - Information og cases

TBIguide.com - En hjemmeside i bogformat om emner inden for hjernerystelse

MyHeadHurts - Fortællinger fra folk med erhvervet hjerneskade, herunder hjernerystelse

Hjernerystelse (Sundhedslex) - Generel information om hjernerystelse

Andre relevante patientforeninger