Årlig hjernerystelseskonference

Hvert år inviterer vi en lang række eksperter til at dele deres viden og præsentere den nyeste forskning på hjernerystelsesområdet. Hjernerystelseskonferencen er en årlig vidensdag og en vigtig netværksmulighed, som vi håber kan bidrage til, at ramte af hjernerystelse får den bedste behandling og den nødvendige forståelse i kommunerne, i sundhedsvæsnet og i det øvrige samfund.
Hjerne set fra siden

En årlig vidensdag om hjernerystelse

Hjernerystelseskonferencen arrangeres af Hjernerystelsesforeningen i samarbejde med HKI – Hans Knudsens Instituttet. Sidste konference blev afholdt i 2019 og prgrammet for Hjernerystelseskonferencen 2019 kan ses her.

Konferencen henvender sig særligt til hjerneskadekoordinatorer, sagsbehandlere i kommunernes jobcentre, sygedagpengekontorer eller andre relevante kommunale enheder, medarbejdere i pensions- og forsikringsselskaber, idrætsforbund, fagforeninger og a-kasser samt andre med behov for viden om hjernerystelser.

Hør også en podcast her, hvor vi interviewer eksperter som har holdt oplæg på hjernerystelseskonferencen 2018 afholdt af Center for Hjerneskade.

Hjernerystelseskonference 2019