Giv en donation på 200 kr - Vi får mere end dobbelt igen!

Vi har brug for din hjælp. For at Hjernerystelsesforeningen kan blive godkendt af SKAT til at modtage fradragsberettigede gaver, skal vi modtage mindst 100 donationer à 200 kr, inden året er omme.

Bliver vi godkendt, betyder det, at du som bidragsyder fremover kan trække dine donationer fra i skat, og vi kan som en almennyttig forening opnå fordele, der blandt andet gør det lettere for os at søge om tilskud fra en række offentlige puljer.

Hjælp os nu

Overfør 200 kr. via MobilePay: 814080.

Det er vigtigt, at beløbet lyder på mindst 200 kr, for at vi kan inddrage din donation i vores ansøgning.

1.000 tak for din donation!

Hvorfor er det vigtigt?

Hvis vi bliver godkendt til at modtage fradragsberettigede gaver, vil det helt konkret betyde, at:

• Din donation kan trækkes fra i skat - også hvis der er tale om arv.
  • Vi for hvert bidrag får op til 50 procent i tilskud fra udlodningsmidlerne
  • Det bliver lettere for os at søge om tilskud fra en række offentlige puljer.
  • Vi får mulighed for at starte indsamlinger på Facebook.
  • Vi kan blive medlem af en række netværk, som understøtter udviklingen af arbejdet for vores sag.

Kort sagt: Vi får mere end dobbelt igen for din støtte!