Klinisk psykologisk rådgivning

Telefonrådgivning med klinisk psykolog Mette Westh

Både medlemmer og ikke medlemmer af Hjernerystelsesforeningen kan modtage klinisk psykologisk telefonrådgivning ved klinisk psykolog Mette Westh i perioden fra den 10.8.2018 til 01.11.2018.

Rådgivningen kan blandt andet handle om:

• Eksistentielle og følelsesmæssige problematikker.
  • Spørgsmål i forbindelse med familie, netværk
  • Rollen som pårørende for voksne og børn.

En session varer 30 minutter og koster 200 / 300 kr. for medlemmer / ikke-medlemmer

Book en tid evt. med angivelse af dit medlemsnummer på:

Kontakt@psykologmettewesth.dk

Mangler du dit medlemsnummer, så kontakt os gerne.

Du kan få hjælp til at få et bedre overblik, at se nye perspektiver og til at sondre mellem fysiske, psykiske og relationelle aspekter ved længerevarende hjernerystelse. Bemærk, at den klinisk psykologiske telefonrådgivning ikke kan erstatte egentlig terapeutiske forløb med fysiske konsultationer hos en klinisk psykolog.

Lergravsvej 53, 1. sal