Historier

"You look great" - En mands fortælling i 6 afsnit om at være ramt af kronisk hjernerystelse (Video, engelsk)

"Understanding Post Concussion Syndrome, the Inside View" - En kvinde fortæller om det at leve med PCS (Video, engelsk)

"Living with the effects of concussion" - En mand fortæller om et liv med PCS (Video, engelsk)

"Liv på pause" - Kvinde fortæller om hjernerystelse med senfølger (P1 radio, dansk)

"Et liv i slæbesporet" - En kvindes liv ændres efter hjernerystelse (artikel)

"Ian Leonard shares PCS experience" - En vejrmand fortæller om en hverdag med PCS (video, engelsk)

"Post commotionelt syndrom kan få drastiske konsekvenser" - Historien om en ung pige der blev påkørt (artikel)

"En hverdag med langvarig hjernerystelse" - En kvinde blogger om en hverdag med kronisk hjernerystelse

"Teen who sustained 11 concussions" - En teenager fortæller om livet efter 11 hjernerystelser (artikel, engelsk)

"Shaken not disturbed" - Charlotte blogger om et liv med langvarig hjernerystelse (dansk blog)

"Den sociale udfordring" - Emilie fortæller sin historie om langvarig hjernerystelse (radio, dansk)

"2Knald" - En blog om livet og hverdagen med langvarig hjernerystelse

"Skyggen bag PCS" - En personlig blog om et uheld der ændrede alt

"All shook up" - Om at leve med en rystet hjerne

Lergravsvej 53, 1. sal