Gurkemejepasta, efter ayurvedisk opskrift.



½ kop vand, gerne renset vand
¼ kop gurkemejepulver

Kom gurkemejen i en kasserolle med halvdelen af vandet. Varm langsomt op under omrøring.
Hav gerne et forklæde på, da gurkemeje farver og pletter temmelig meget.
Hæld langsomt resten af vandet i ad flere omgange og lad det koge stille og roligt i 7-10 minutter.

Rør hele tiden i blanding.

Hæld gerne 1 tsk. olivenolie i og rør godt rundt til sidst.
Man kan øge effekten ved at tilsætte ½ tsk. sort peber.

Opvarmning af gurkemeje øger de aktive indholdsstoffers biotilgængelighed.
Man tilsætter olie for at gøre gurkemejen mere letoptagelig i kroppen.

Hæld blandingen i en glaskrukke med låg og sæt det i køleskabet efter afkøling.

Spis 1 tsk. eller mere dagligt. Blandingen skulle kunne holde sig i køleskab 1 uges tid eller mere.
Man kan spise en på varm og kold mad. Røre den i en dressing, bruge den
til at krydre aftensmaden eller røre den i yoghurt eller en smoothie. Man kan også
tilsætte andet krydderi, hvis man har lyst til en ny smagsvariant, fx ingefær, chili

eller hvad man har lyst til.




Hjernerystelsesforeningen

Hjernerystelsesforeningen er en landsdækkende patientforening, der arbejder på at gøre en positiv forskel for de mange danskere, der oplever akutte eller længerevarende følger af hjernerystelse - også kaldet Post Commotionelt Syndrom (PCS).

Se vores privatlivspolitik

Følg os

Følg vores aktiviteter på nettet og lær os bedre at kende.

Kontakt os

Lergravsvej 53, 1. sal 
2300 København S
Tlf.: 29 73 72 11
kontakt@hjernerystelsesforeningen.dk
CVR: 34775184


SAMARBEJDSPARTNERE

  

Ved fortsat brug af hjemmesiden, accepterer du brugen af ​​cookies. Mere information


Cookiepolitik for Hjernerystelsesforeningen



Hjemmeside og cookies

Cookies bruges udelukkende på Hjernerystelsesforeningens hjemmeside til at håndtere korrekt visning af produkter lagt i indkøbskurv eller korrekt fremvisning af sidens skrifttype og layout. Ingen personlige oplysninger eller sporingscookies bliver i den forbindelse registreret, gemt eller delt med tredjepart, samt benyttes ingen analyseværktøjer til registrering af brugerens adfærd på hjemmesiden. Hjemmesiden gør brug af dataminimeringsprincippet.

Indstillingerne for cookies på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at siden gengives korrekt. Hvis der fortsættes med brugen af denne hjemmeside uden at ændre cookie-indstillinger, eller der klikkes på "Accepter", samtykkes til dette.

Close