Fysiologisk rådgivning

Fysiologisk telefonisk rådgivning med arbejdsfysiolog Bente Schibye (prøveperiode indtil den 19. juni 2020).

Kun for medlemmer af Hjernerystelsesforeningen.

Bente Schibye, ph.d. i arbejdsfysiologi, har været frivillig rådgiver på Hjernerystelseslinjen i perioden 2015-2019 og har selv levet med langvarig hjernerystelse siden 2003.

Du kan fx spørge om:

- Fysiologiske forklaringer på, hvorfor du har det, som du har det.
- Nakkens betydning og behandling.
- Bindevævets betydning.
- Fysisk aktivitet. Hvad og hvor meget og hvornår.

Bestil en telefontid ved at sende en mail til: schibye@gmail.com. Husk at skrive dit medlemsnummer og dit spørgsmål helt kort.

Dit medlemsnummer finder du i vores betalingsopkrævning eller i den velkomstmail, som du modtog ved indmeldelsen. Har du alligevel problemer med at finde dit medlemsnummer, kan du skrive til medlem@hjernerystelsesforeningen.dk.