Foredrag med Neurooptometrist Steen Aalberg

Tid: Onsdag d. 16. november 2016 - kl.18.00 - 20.00.

Sted: Dokk1 - Aarhus - lille sal.

Tilmelding: Foregår ved indbetaling af entré på reg 2264 konto 6892679167 - skriv navn på deltager(e) i beskedfeltet

Pris: Medlemmer 15.-kr. - Ikke medlemmer 150,-kr.

HUSK: Du kan blive medlem med det samme af hjernerystelsesforeningen her: Bliv medlem

Grundet et begrænset antal pladser foregår tilmeldingen efter først til mølle princippet.

Her følger Steens præsentation af aftenen:

Synet er ikke slagfast

De fleste tager synet for givet, men tænker ikke over dets grundlæggende formål, og hvor komplekst det er. Synsprocesser foregår mange steder i hjernen, og begrebet syn rækker langt videre end til briller og synsskarphed. Derfor vil hovedtraumer oftest give synssymptomer, og det er her neurooptometristen passer i puslespillet. Jeg vil forsøge at give dig en kortfattet redegørelse for begrebet “Syn”, hvordan det påvirkes ved en hjernerystelse og hvilke konsekvenser der kan være på kort- eller på længere sigt, samt hvilke rehabiliteringsmuligheder og vilkår neurooptometristen kan tilbyde. Efterfølgende er der beregnet god tid til at stille spørgsmål.

På baggrund af min kliniske erfaring hilser jeg det velkomment at ramte deltager både liggende (på eget medbragt underlag) og/eller med lukkede øjne efter behov.

Steen Aalberg

FCOVD-I, neurooptometrist