Fællesspisning og generalforsamling i Aarhus.

Kom og spis frokost sammen med andre ramte af hjernerystelse, pårørende og andre interesserede i Århus søndag d.15. januar. Vi giver en dejlig omgang smørrebrød og muligheden for at finde andre ligesindede i dit lokalområde.

Vi mødes på adressen:

Frivillig Center Århus
Grønnegade 80, 1.sal - salen
8000 Århus C

Fællesspisningen foregår fra kl. 12.00 til kl. 13.00.

Efterfølgende afholdes der generalforsamling fra kl. 13.00 til kl.13.30.

Under arrangementet er der mulighed for at holde pause i et stillerum med svag belysning ved behov.

Det er gratis at være med og alle interesserede er velkomne - men kun medlemmer er stemmeberettigede til generalforsamlingen.

HUSK tilmelding, da vi skal bestille mad - tilmelding med fulde navn på de som vil deltage til: holdaarhus@hjernerystelsesforeningen.dk senest d.6.januar, 2017.

Forslag til behandling på generalforsamling skal være os i hænde senest lørdag d.14.januar, 2017 kl.12.00 på mail: holdaarhus@hjernerystelsesforeningen.dk - dog skal forslag om ændring af foreningens vedtægter være os i hænde senest lørdag d.31. december, 2016 - kl.12.00

Foreløbig dagsorden for generalforsamling:

• Valg af dirigent og referent.
  • Forpersonens beretning til godkendelse.
  • Kassererens fremlæggelse af revideret regnskab og budget.
  • Behandling af indkomne forslag - herunder fastsættelse af kontingent.
  • Valg af bestyrelse inkl. Suppleanter.
  • Valg af revisor.
  • Eventuelt

Det er bestyrelsens håb at så mange som muligt møder op denne dag i Århus og viser deres interesse og opbakning til den lokale forening. Så alle interesserede er velkomne!

Sammen er vi stærkere!