MobilePay & bankoverførsel - organisationer

Indbetal venligst 1.000 kr. for første medarbejder og 250 kr. for hver efterfølgende medarbejder via MobilePay eller bankoverførsel.

MobilePay

Bankoverførsel

Indbetal 1.000 kr. for første medarbejder og 250 kr. pr. indmeldte medarbejder udover den første via bankoverførsel:

Reg.nr. 8493  Kontonr. 4560194302

BIC/SWIFT: SPNODK22    IBAN: DK0984934560194302   (kun til betalinger fra udlandet)

Husk at skrive organisationsnavnet i tekstfeltet.

Tilmeld jer betalingsservice, og slip for yderligere administration:

PBS-nr.: 07640749 Debitorgruppenr.: 00001

Medlemskabet er gældende, så snart vi har modtaget betalingen.