Betal Tai Chi hold 2 med Dankort eller MobilePay Online

Aftenskolen Pas På Hovedet udbyder nu et Tai Chi hold skræddersyet til ramte af længerevarende hjernerystelse – med særlig rabat til medlemmer af Hjernerystelsesforeningen.

HOLD

Du kommer til at gå på et hold med max. 8 deltagere, så der er tid til den enkelte og tempoet sættes, så ingen bliver stressede.

HVOR

Undervisningen finder sted på Arsenalvej 6 i København på Amager. Bus 9A kører lige til døren hver 10. minut. Du kan gå fra Christianshavn Metrostation på 10-15 min. hvis du følger Prinsessegade.

Tai Chi - Medlemspris

*Der ydes ikke returret på dette produkt. Købet omfatter 16 lektioner til Tai Chi hold for hjernerystelsesramte ved Lis Værgman i samarbejde med aftenskolen "Pas på Hovedet". Dette tilbud er forbeholdt medlemmer af Hjernerystelsesforeningen.

Tai Chi - Normal pris

*Der ydes ikke returret på dette produkt. Købet omfatter 16 lektioner til Tai Chi hold for hjernerystelsesramte ved Lis Værgman i samarbejde med aftenskolen "Pas på Hovedet". Prisen er for ikke medlemmer af Hjernerystelsesforeningen.